Рецепт за напредног наставника – педагошки саветник (калуп)

Потребно је:

  • 1 наставник са лиценцом и 8 година радног искуства;
  • компетентан, остварен и са жељом да напредује (пожељно је да то сам открије);
  • да се усавршава (бар 120 бодова + 50 додатних);
  • да зна да кликће и лајкује, даунлодује и шерује на више језика.

Поступак:

  • Сам мора да прикупи састојке и да замеси;
  • Крчка се до 8 дана у директорској кујни;
  • Директор тако укрчкано носи на дегустацију стручном већу, стручном активу…
  • Ако се дегустатори сложе да је оптималан однос састојака, сервира се Наставничком и Педагошком већу и Савету родитеља;
  • У случају да је дегустација позитивно оцењена, дистрибуира се просветном саветнику (он може да провери састојке и одобри рецепт);
  • Одобрен рецепт се враћа шефу кухиње (директору) на верификовање и улази у редован мени.

Рад у звању:

  • Открива састојке свог рецепта и размењује са другима којима недостају састојци (гратис);
  • Учествује у припремању шведског стола, тимски рад;
  • Активно учествује у прављењу Школског кувара (развојни, годишњи и стручног усавршавања);
  • Организује јавне дегустације оригиналних, угледних, рецепата;
  • Процењује и унапређује све рецепте и даје предлоге за још бољи рад кухиње;
  • Своје кулинарске способности проширује на нове конзументе (локалну заједницу, родитеље, колеге) промовишући добре стране кухиње из које потиче.

ПРИЈАТНО!

Аутори: тим учитеља Основне школе „Јанко Веселиновић“: Тања П., Љубица, Соња, Борка, Зока, Каћа и Жељка

 

Advertisements

11 Comments

  1. Одличан рецепт, Жељка! Надам се да ћу умети да припремим ово јело. Но прво, морам добро размислити вреди ли (тј. да ли је укусно).

  2. Диван текст, слатко сам се насмејала. Питам се, да ли ће од силних дегустација нешто остати? Чини ми се као добар рецепет за мршављење!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s